Condiţii generale şi termeni

Datele webshopului:

Furnizorul produselor cumpărate de dumneavoastră este Artorange Kft. Datele stabilite conform legilor:

 • Sediu general: 1112 Budapesta, Oltvány árok 34. 1. em. 2.
 • Reprezentant: Parádi András
 • CUI: HU22787848
 • C.I.F Românesc: 36537383
 • Număr de înregistrare în Registrul Comerţului: CG. 01-09-943578
 • Autoritate de înregistrare: Oficiul Registrului Comerţului
 • Cont bancar: RO21 BACX 0000 0010 2581 5000 (UniCredit Tiriac Bank)
 • Swift/BIC: BACXROBU
 • Nr. de telefon: +36-30-503-0232 - (Contact în limba Română - Varadi Zoltan)
 • Adresă e-mail: [email protected]

Informaţii generale şi însuşirile contactului:

Obiectul contactului dintre https://iponcomp.ro/ webshop şi cumpărător sunt produsele comercializate de către https://iponcomp.ro/ webshop. Descrierea şi însuşirile detaliate a produsului dorit se pot găsi în descrierea produsului. Vă rugăm să citiţi cu atenţie descrierea produsului, şi asiguraţi-vă că comandaţi produsul de care aveţi nevoie. În anumite cazuri cereţi ajutorul https://iponcomp.ro/. Utilizarea unor produse pot ascunde pericole, descrierea produselor vă ajuta şi în această privire. Imaginile afişate la anumite produse sunt ilustraţii. Preţul achiziţiei este întotdeauna preţul brut afişat lânga produsul ales. Produsele comandate se pot prelua prin livrare la domiciliu.

Contractul şi comanda:

Cumpărătorul, cu trimiterea comenzii devine client al Artorange Kft. Comanda devine activă în momentul în care aţi confirmarea în scris de la departamentul relaţiilor publice Primul pas în cursul comandării în webshop este o înregistrare, pentru care aveţi nevoie un număr de telefon valid şi o adresă de e-mail. După înregistrare, produsul dorit îl punem în coş prin iconul "Coş", care în partea dreaptă o să arate numărul produselor comandate şi preţul acestora. În cazul în care am ales toate produsele dorite în coş, prin butonul "Comand" trecem mai departe. Acum apare "Verificare coş” aici putem modifica numărul de produse comandate, în aces caz trebuie să folosim butonul "Calculează din nou". Dacă totul este în regulă, folosind butonul "Mai departe" trecem mai departe. Apare comanda finală cu taxa transportului. La "Preţ total" apar preţurile finale a produselor comandate şi taxa transportului. Putem alege dacă dorim o confirmare prin prin e-mail. La "Observaţii" putem da alte detalii, de ex. când preferaţi ca produsele să fie livrate, aveţi nevoie de mai multe facturi, etc. Apasând butonul "Cumpăr" livrăm comanda, la care o să primiţi un răspuns automat. La modificarea datelor aveţi posibilitatea doar înainte de apăsarea butonului "cumpăr". Vă rugăm să verificaţi datele de facturare, numărul produselor comandate, tipul produselor şi preţul. Protejarea datelor: Au ajuns în posesia noastră datele personale a Cumpărătorului. Datele Cumpărătorului sunt gestionate confidenţial, le folosim doar la realizarea comenzii, şi sub nici o formă nu sunt date mai departe la o a treia parte. Serviciile comerciale electronice a firmei Artorange Kft se pot lua în folosire doar cu parole idividuale. Parola identifică cumpărătorul, folosirea parolei justifică credibil, faptul că produsele au fost comandate de către cumpărător. Comanda este înregistrată automat de către sistemul nostru, şi trimite o confirmare a comenzii. Cumpărătorul răspunde în totalitate de folosirea parolei, nu o dezvăluie la o a treia parte. Artorange Kft. nu-şi asuma răspunderea pentru eventualele pagube, care au apărut la cumpărător sau la o a treia parte în urma folosirii parolei într-un mod ilegal. Contractul, încheierea contractului se redactează în limba româna. După cele descrise mai sus, contractul se consideră un contract în scris, pe care Artorange Kft înregistrează, în acest fel o să fie accesibil şi în viitor.

Utilizatorii care au specificat un Cod Fiscal valid pentru comerţ intracomunitar, aceasta e validă şi neexpirată, vor vedea costul NET pe toate paginile produselor.

Vă rugăm a nota, că în cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar, produsele comandate se vor achiziţiona de noi şi trimise la client doar după ce suma virată a sosit la noi. Din acest motiv se emite o proformă atuomată la comandă, pentru o procesare mai rapidă.

Condiţii de livrare şi plată

Preţul livrării ale produselor comandate este unic, de 29 RON (preţ net) pentru colete tipice. Preţul livrării nu depinde de cantitatea produselor comandate sau de mărimea şi greutatea acestora, decât dacă sunt în cantitate care necesită mai multe paleţi.

Garanţie

Conform Ordonanţei IV / 1959 al Codului Civil din Ungaria, produsele comercializate au termenul de garanţie minimum 1 an. Termenul de garanţie pentru produsele de folosinţă îndelungată este 3 ani. Conform Ordonanţei de Guvern 151 / 2003 (IX.22) din Ungaria, produsele anumite de folosinţă îndelungată au termenul de garanţie minimum 1 an. În anumite cazuri producătorul oferă termeni mai pozitive, acestea sunt adoptate de Artorange Kft. Condiţiile termenului de garanţie mai lungă de 1 an sunt menţionate în certificatele de garanţie. Condiţiile exacte a termenului de garanţie sunt conţinute in Codul Civil şi Ordonanţa 49 / 2003 GKM. Dacă, la data livrării, produsul respectiv nu reflectă condiţiile şi caracteristicile stabilite în contract şi Ordonanţe, Artorange Kft are obligaţie de garanţie.

Solicitarea garanţiei

La data livrării vă rugăm, să vă asiguraţi că produsul cumpărat de Dvs. este livrat fără lipsă, înainte să semnaţi preluarea. În cazul unei reclamaţii legat de calitatea produsului vom acţiona conform Ordonanţei 49 / 2003 GKM. Garanţia poate fi solicitată numai cu chitanţa, care afirmă achiziţia. Conform Ordonanţei Artorange Kft este obligat să înregistreze reclamaţia Dvs.. În fiecare caz Artorange Kft se va strădui ca să repare sau să vă schimbe produsul defectiv în 15 zile. În cazul unei reclamaţii, contactaţi-ne pe adresa specificată mai sus.

Dreptul şi modul renunţării

Conform Ordonanţei 4. § 17 / 1999, cumpărătorul are dreptul să renunţe la cumpărare în 14 zile după preluarea bunurilor. În acest caz Artorange Kft este obligat, să restituie suma cumpărăturii în maxim după returnarea produselor. În cazul folosirii necorespunzătoare Artorange Kft. are dreptul la cererea compensării daunelor.

 • Conform Ordonanţei 5. § 17 & 1999, cumpărătorul nu poate renunţa la cumpărare în cazul înregistrărilor video-audio şi software, dacă a deschis ambalajul acestora.
 • În cazul produselor legate în orice fel de persoana cumpărătorului. (Ex. Sisteme PC asamblat la cerere.)

În cazul renunţării, pe lângă returnarea produselor la termen, vă rugăm, să da-ţi în scriere că renunţaţi la cumpărare Conform Ordonanţelor de mai sus.

Renunţare la produse în 14 zile.

Sunteţi nemulţumit de alegerea făcută?
Ai dreptul să renunţi la produs fără invocarea unui motiv şi fără penalităţi, iar noi îţi schimbăm produsul cu un altul nou ales de tine sau îţi returnăm banii, nu în 30 zile, ci în maximum 14 zile!

A nu se confunda schimbare, garanţiere, reparaţie cu anulare. Acestea au metode de rezolvare separate.

iPon Computer îţi garantează rambursarea contravalorii produselor achiziţionate în maximum 14 zile de la data recepţionării produsului în depozitul nostru, în cazul în care intenţia a fost trimisă în scris în termen de 14 zile de la data recepţionării coletului.

Persoana care se califică drept consumator, în 14 zile calendaristice poate să renunţe la contract fără a motiva. Despre modul de realizarea a acestuia reglementează Ordonanţa Guvernului Ungar nr. 45/2014. (II. 26.) privind contractele încheiate între părţi la distanţă. Clientul poate să-şi exercite dreptul de renunţare începând cu ziua preluării produsului. Intenţia de renunţare poate fi comunicată de către Client Furnizorului în scris, prin email la adresa indicată la datele de contact ale Furnizorului.

Datele de contact a furnizorului

 • În cazul exercitării dreptului de renunţare, de returnare a produsului, Clientul suportă cheltuielile de transport. Produsul ce face obiectul renunţării nu poate fi returnat Furnizorului prin ramburs (plata la destinaţie), Furnizorul nu acceptă rambursări.

Descărcare formular

 • În cazul renunţării, iPon Computer Kft. poate să solicite de la consumator compensarea prejudiciilor provenite din utilizarea necorespunzătoare ale produsului, zgârieturi dau alte deteriorări. În afară de aceasta, Clientului nu-i revine nici o altă cheltuieală legată de renunţare.

Clientul nu-şi poate exercita dreptul de renunţare în cazul produselor:
        • confecţionate după specificaţiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar;
        • care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;
        • produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de consumator;
        • care sunt, după livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;
        • furnizarea de înregistrări audio sau video sigilate sau de programe informatice sigilate care au fost desigilate după livrare;
        • furnizarea de conţinut digital care nu este livrat pe un suport material, dacă prestarea a început cu acordul prealabil expres al consumatorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere;
        • în alte cazuri determinate de normele juridice.
Cele cuprinse la aceste puncte se aplică exclusiv numai în privinţa Clienţilor (consumatorilor) care au încheiat contract în alte scopuri decât activităţi economice sau profesionale, adică renunţarea la cumpărare este aplicabilă doar clienţilor persoane fizice.